Kronstadt Hospitality Expert

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

Date de identificare ale societatii

S.C. KRONSTADT HOSPITALITY EXPERT SRL, cu sediul social in Loc. Brasov, Str. Pelicanului nr.11, ap.90, et.8, Jud. Brasov, inmatriculata la O.R.C. de pe langa Tribunalul Brasov sub nr. J8/1221/23.05.2018, avand C.U.I 39393525, tel: 0726/28.1986, email: alecsandru.blandu@kexp.ro, avand cont bancar RO95BACX0000001663413001, deschis la sucursala Unicredit Tractorul Brasov. Clegislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

Categoriile de date cu caracter personal

In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat sa aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ni-l oferiti. Insa, prin intermediul site-ului, primim informatii de la dumneavoastra astfel: adresa de e-mail, numele si prenumele, dar si informatii suplimentare precum: numar telefon mobil, numar telefon fix, etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii site-ului nostru pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dumneavoastra.

Pe site-ul nostru putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri: Pentru prestarea si oferirea serviciilor noastre in beneficiul dumneavoastra.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:
– Prelucrarea datelor dumneavoastra este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre societatea noastra si dumneavoastra. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.
– Pentru imbunatatirea serviciilor noastre. Ne dorim in permanenta sa va oferim cele mai bune servicii de pe piata. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dumneavoastra, va putem invita sa completati chestionare de marketing, strategie sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a presta servicii si consultatii, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.
– Contactarea serviciilor noastre folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, urmand sa dam curs cererii dumneavoastra.
– Masuri de protectie a site-ului nostru si a utilizatorilor.
– Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente.
– Masuri de gestionare a diverselor riscuri ce pot aparea in mediul online.

Pastrarea datelor cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp exista o colaborare. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Transmiterea datelor cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de plata, bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Tarile in care pot fi transferte datele cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dumneavoastra cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dumneavoastra, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Drepturile utlizatorilor

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le deținem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-au fost procesate datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail office@kexp.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plangere.