Management operational

Optimizeaza-ti activitatea!
 
Aceasta este o colaborare care poate fi focusata pe un departament punctual, care il simtiti ca nu functioneaza in parametri la care va asteptati, sau o colaborare cu implicare pe toate departamentele hotelului, pensiunii,  restaurantului, barului, centrului de evenimente. Totul porneste de la un audit, concluziile acestuia devenind propuneri si solutii de implementat.

Prin management operational ne propunem sa va preluam locatia timp de minim 6 luni si sa venim in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune solutii pentru a relansa sau a imbunatatii activitatea. Totul este precedat de un audit care se va finaliza cu un raport de propuneri si solutii.

Pe ce ne bazam?

Pe un concept numit HUB Experts – care presupune colaborarea unui grup de experti pentru proiectul contractat, daca situatia o impune.

 
Maximizeaza-ti vanzarile
Nu este suficient doar sa va inscrieti pe site-urile de profil pentru a va maximiza vanzarile; aceasta activitate, pentru a produce rezultatul scontat, integreaza concepte si strategii la care va putem ajuta sa lucrati in vederea cresterii continue a veniturilor:
• Atrage mai multi clienti: pe Booking si Expedia
• Atrage mai multi clienti corporate cu HRS
• Fa-ti locatia mai vizibila prin Wholesaleri
• Contracteaza evenimente si cazari individuale cu ajutorul agentiilor de turism
• Programeaza corect toate fazele unui eveniment
• Creaza o strategie corecta de pret

La toate acestea te putem ajuta noi – KRONSTADT HOSPITALITY EXPERT.