Consultanta si management hotelier | Consultanta Horeca | Kronstadt Hospitality Expert | Horeca Brasov | Audit hotelier | Audit Horeca | Organizare evenimente

For a Healthy &
Strong Restart in Hospitality

Training intensiv pentru proprietari si manageri de: hoteluri, vile,
pensiuni, aprthoteluri, restaurante, baruri si cafenele!

Inscrie-te Acum!

For a Healthy & Strong
Restart in Hospitality

Training intensiv pentru proprietari si manageri de: hoteluri, vile, pensiuni, aprthoteluri, restaurante, baruri si cafenele!
3 arii critice de abordat si analizat in HoReCa, post criza si pandemie COVID-19.

Consultanta si management hotelier | Consultanta Horeca | Kronstadt Hospitality Expert | Horeca Brasov | Audit hotelier | Audit Horeca | Organizare evenimente

Ce va propunem

Constienti fiind ca perioadele de criza necesita abordari realiste si curajoase, noi, Kronstadt Hospitality Expert si Team Build Consulting, ne propunem sa venim in sprijinul antreprenorilor din industria ospitalitatii cu un concept si cu un program in etape care sa-i ajute pe acestia sa inteleaga impactul perioadei asupra afacerii proprii, astfel incat sa gasim impreuna solutiile personalizate de relansare a business-ului.


Ce ne propunem

Ne propunem sa incurajam inovarea, din toate punctele de vedere, si ne propunem sa oferim variante de lucru care sa maximizeze potentialul resurselor existente, aflate la indemana antreprenorilor. In multe cazuri, probabil, trebuie redefinita filozofia de business. In toate cazurile, cu siguranta, trebuie asumate si puse in practica, in mod realist si concret, angajamentele privind elementele de siguranta, calitate, comunicare, sustenabilitate, responsabilitate sociala; parteneriatele de orice natura trebuie reevaluate si repuse pe baze naturale, echitabile, reciproc avantajoase.

Structura Programului

Sales Operation Skills

01

Suport GRATUIT in gestionarea perioadei de criza – controlati daunele, faceti ce trebuie facut in perioada de criza – analizati situatia, luati deciziile care se impun.
(Caracterizati criza. Evaluati dimensiunea crizei. Evaluati modul in care gestionati situatia. Controlati daunele. Comunicati cu ceilalti. Fiti constienti de efectele stresului. Rolul de lider in criza. Analizati cum a fost gestionata criza. Ce ati invatat din criza?)

02

Livrare de cunostinte specific legate de cele 3 arii critice – de catre echipa de management:
SALES:
Cum va maximizati vânzarile?
OPERATION:
Cum va optimizati activitatea?
SKILLS:
Abilitati necesare pentru gestionarea schimbarii, a fluxului de informatie si a energiilor in cadrul echipei, in vederea obtinerii unei echipe bine pregatite, cu angajament si atitudine pozitiva.

03

Construirea unui plan/proiect de dezvoltare adaptat la situatia/specificul fiecarui client. (definirea pasilor, actiunilor, a perioadei de implementare, a modului de masurare a rezultatelor si a responsabilitatilor partilor implicate).

04

Suport in implemetarea solutiilor si transformarea cunostintelor in abilitati, prin prezenta echipei de consultanti in locatie, respectiv asistarea echipei de management de la distanta. Monitorizarea proiectului, ajustarea etapelor si a actiunilor, daca este cazul, urmarirea indicatorilor de performanta.

Vrei sa lucrezi cu o echipa de profesionisti?

Dezvoltam proiecte personalizate pentru tine!

Consultanta si management hotelier | Consultanta Horeca | Kronstadt Hospitality Expert | Horeca Brasov | Audit hotelier | Audit Horeca | Organizare evenimente

Training intensiv despre 3 arii critice de abordat si analizat in HoReCa, post criza si pandemie COVID-19.

Kronstadt Hospitality Expert - Consultanta Hoteliera

Inscrie-te Acum